Sempai Ben Lotte Fonds

Sempai Ben Lotte Fonds 2017-11-03T01:15:19+02:00

Kyokushin Karate Hoogvliet heeft een fonds opgericht ter nagedachtenis aan Sempai Ben Lotte. Dit fonds is vernoemd naar Ben Lotte, assistent jeugdtrainer bij Kyokushin Karate Hoogvliet. Ben is in december 2009 overleden op 49-jarige leeftijd.

Vanuit dit fonds kan het bestuur van Kyokushin Karate Hoogvliet jeugdleden ondersteuning geven. Als eerste wordt er een aanvraag geregeld vanuit het Jeugd Sport Fonds Rotterdam. Indien de bijdrage ( voor contributie, karatepak en/of hand- en scheenbescherming ) niet toereikend is wordt er aan het bestuur van Kyokushin Karate Hoogvliet een verzoek gedaan om uit het Sempai Ben Lotte Fonds een bijdrage te leveren voor de betreffende karateka.

Deze bijdrage bestaat uit het verstrekken van een karatepak, bescherming of betaling van een deel van de contributie bij Kyokushin Karate Hoogvliet. Het bestuur van Kyokushin Karate Hoogvliet moet unaniem haar goedkeuring geven aan de te verstrekken bijdrage.

Bedrijven of particulieren die dit initiatief ondersteunen kunnen een donatie doen in dit fonds. Dit kan door middel van storting op de rekening NL24 INGB 0004584390 van Kyokushin Karate Hoogvliet in Nieuw-Beijerland onder vermelding van Sempai Ben Lotte Fonds.